Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Dream like Tomorrow...land!



Αρχαία Ολυμπία λοιπόν. Θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να θαυμάζεται αποκλειστικά και μόνο για το αρχαΐζον και ένδοξο παρελθόν της. Το ίδιο φαίνεται μάλλον να πιστεύουν και οι διοργανωτές του πρώτου  μουσικού φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που θα λάβει μέρος στην Αρχαία Ολυμπία, κοντά στις όχθες του ποταμού Αλφειού, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας. Βασισμένο στα πρότυπα και την δομή της Tomorrowland, πρέσβειρας πλέον των ηλεκτρονικών φεστιβάλ, στην πόλη Μπουμ του Βελγίου, έρχεται η Dreamland με μότο την φράση “create your own talecreate your own dream” και τον σταυρό στο χέρι, προκειμένου να ικανοποιήσει και να προσελκύσει τους Έλληνες και όχι μόνο, funs της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Σαφώς με καλύτερες τιμές για δυναμικό ξεκίνημα και θερμό καλωσόρισμα, τουλάχιστον όσον αφορά την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης, ξεκινάει η πρώτη πειραματική προσπάθεια για ένα τριήμερο party στις 25-27 Ιουλίου!
Ως σκοπός τους ανακοινώθηκε το μιξάρισμα όχι μόνο ηλεκτρονικού ήχου, αλλά και όλων των ειδών μουσικής-τέχνης-πολιτισμού, καθώς και η μεταμουσικής προσπάθεια για οικολογική αφύπνιση και ευαισθητοποίηση. Έλαβαν συμμετοχή πάνω από 30 ‘Έλληνες djs της dance μουσικής και χορευτές που θα πραγματοποιήσουν εναλλακτικά shows, καθώς επίσης όπως οι ίδιοι δήλωσαν, θα αποτελέσει αφετηρία για συμμετοχικά δρώμενα με κύριο στοιχείο την προάσπιση του Ολυμπισμού και θα συμβάλλει σε μεγάλο μέρος στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος μέσα από δημιουργικές ενημερώσεις.
Στον υπαίθριο, αναβιωμένο από άλλη εποχή χώρο, θα τοποθετηθούν 4 stages. Αρχικά το main stage το οποίο θα λειτουργεί τις βραδινές ώρες, 2 stages που θα καλύπτουν την ψυχαγωγία των επισκεπτών όλη την μέρα και τέλος 1 δίπλα στους χώρους εστίασης το οποίο θα διατηρεί έναν πιο chill χαρακτήρα. Οι τιμές αγγίζουν τα 15 ευρώ για την ημερήσια παραμονή στον χώρο, τα 40 ευρώ για το τριήμερο, τα 50 για το τριήμερο που συμπεριλαμβάνει και το camping, ενώ δεν λείπουν τα vip εισιτήρια για τους ‘’εκλεκτούς’’ τα οποία ανέρχονται στα 150 ευρώ (άμα θες χλίδα θα πρέπει να έχεις και πορτοφόλι που να της ταιριάζει!)  
Ωστόσο, το φεστιβάλ δεν θα περιοριστεί μόνο στον παλμό και τον ρυθμό των ηλεκτρονικών bits αλλά επιθυμεί να προσδώσει και μία αίσθηση εθελοντικού πνεύματος στην ‘’ηλεκτρ…ισμενη’’ ατμόσφαιρα μέσω διαδραστικών εργαστηρίων για την οικολογία, την τέχνη και την φιλοσοφία. Τέλος δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες ν’ αθλήσουν και να ψυχαγωγήσουν τα ταλαιπωρημένα από την κραιπάλη κορμιά τους σε δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στον Αλφειό όπως για παράδειγμα καγιάκ, rafting, hydrospeed.

Προφανώς και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που δεν σταματούν στα beachobara της χαλκιδικής! Αρκεί να τις δοκιμάσεις… Περιμένουμε εντυπώσεις σας από το πρωτοποριακό αυτό ξεκίνημα για να το δοκιμάσουμε την δεύτερη χρονιά! Προς το παρόν φέτος… μόνο beachbaro μέχρι να μας επιβεβαιώσουν και να τρέξουμε! Have fun!  


Σαμσάκη Δήμητρα

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου