Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Up Festival...vol.4

Λέγεται ότι τα ακριβά αρώματα κλείνονται σε μικρά μπουκάλια. Αυτήν την έκφραση έρχονται να επιβεβαιώσουν τα Κουφονήσια , σκορπώντας εναλλακτικές μελωδίες στον Κυκλαδίτικο αέρα. Είναι πλέον  γεγονός η καθιέρωση του Up Festival, ενός μουσικού θεσμού που πρωτοσυστάθηκε στο άνω Κουφονήσι  πριν από 4 χρόνια έπειτα από μια αιμοδιψή στιγμή για διασκέδαση και χαλάρωση. Έτσι, ξεκίνησε ένα party μεταξύ φίλων που σκέφτηκαν να αφήσουν τις ρεζερβέ ξαπλώστρες για τα πιο ‘’in’’ μέρη και να μετατρέψουν την άδεια παραλία σε χώρο υποδοχής όλο και περισσότερων μουσικόφιλων, μοιράζοντας την λαχτάρα τους για μουσικά ακούσματα και ξέφρενες στιγμές.
Μετά από 4 χρόνια είμαστε εδώ και μιλάμε για την επιτυχία τους και την τελικώς δημιουργική ιδέα τους, ανακοινώνοντας το Line up και τις ημερομηνίες του festival. H παραλία Πορί θα δεχθεί ξανά πατημασιές και παγωμένες μπύρες στην άμμο της, από τις 17 έως 19 Ιουλίου. Στις 16 Ιουλίου οι Moa bones θα ξεκινήσουν ζέσταμα με ένα unplugged live στο Sorokos  bar, ενώ την σκυτάλη θα παραλάβουν οι Anapiros Vs Pastriper. Tα ονόματα που κλήθηκαν να διασκεδάσουν το κοινό, ανήκουν στην εγχώρια εναλλακτική και ροκ μουσική σκηνή με καλλιτέχνες και συγκροτήματα αναγνωρισμένα στον διεθνή χώρο. Αρχικά θα παρευρεθεί το Trio Stooges της ελληνικής ροκ μουσικής Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης και οι Last Drive και μετέπειτα ακολουθούν οι Xaxakes,  The Burger Project, Baby Guru , A Victim of Society ,Electric Litany,  The Noise Figures, Leon of Athens, Lumiere Brother, Melorman (with Κρίτωνας Μπελλώνιας). Το grand finale θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου στο bar Καλάμια, όπου την θέση τους στα dexx θα διεκδικήσουν οι Bocadas με τους οποίους θα ξεκινήσει η βραδιά, προοικονομώντας ατελείωτο party σε αχαλίνωτους ρυθμους.

Επειδή μία συναυλία δεν είναι ποτέ απλά μία συναυλία, αξίζει να αναφέρουμε ότι στα πλαίσια του φεστιβάλ υποστηρίζεται επιπλέον και η Medasset, η οποία έχοντας ως σήμα τη θαλάσσια χελώνα, αποσκοπεί στην προστασία των θαλάσσιων και παράκτιων οικοσυστημάτων της Μεσογείου. Συνεχίζουν να λαμβάνουν μέρος στην χώρα μας ποικίλα και πρωτότυπα συμβάντα τα οποία δεν έχουμε να κάνουμε άλλο από το να τα στηρίξουμε, προκειμένου να συνεχίζουν να έχουν πνοή! 


Samsaki Dimitra


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου